Leestijd: 2 minuten
Rizoomes wandert

Welkom op de website van Ed Oomes: Rizoomes. Het platform waarop ik publiceer wat ik leuk en interessant vind en graag met je wil delen. Gewoon kijken naar wat er allemaal gebeurt in de wereld om je heen.

Ik ben een psycholoog die brandweerofficier werd. Begin jaren negentig gestart bij Brandweer Amsterdam. En in 2001 op Schiphol gaan werken. Altijd op en rond het terrein van brandweer, veiligheid, security, crisis en disrupties. Het merendeel van de blogs gaat dan ook over die onderwerpen, onder het motto ‘Wanderings in crisis’.

Omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn schrijf ik ook over muziek, boeken en wandelingen. Daarnaast probeer ik af en toe eens wat uit. Ik wander er op los, eigenlijk.

Rizoomes over de website Rizoomes

Rizoomes is niet mijn werk. Als je daar meer over wilt weten kijk dan hier op mijn personal canon, voor een overzicht van alle rampen en crisis waar ik bij betrokken ben geweest. En ik sta ook op LinkedIn.

Verder staan hieronder wat links naar blogs die ik schreef over de website Rizoomes zelf. Een soort van tekstselfies, eigenlijk.

Tien jaar Rizoomes; over resilience en kintsugi

Negen jaar Rizoomes

Rizoomes wandert door in 2020

Rizoomes bestaat vijf jaar!

De eerste, honderdste en laatste column van Ome Ed

Contact en volgen

Wil je contact opnemen met mij? Stuur dan een mail naar: info@rizoomes.nl

Mijn ervaringen deel ik niet alleen via deze website, maar ook via twitter. Kijk eens op @Rizoomes, daar kan je me volgen. Op verzoek geef ik trouwens ook af en toe een training, een workshop of een presentatie. Als je daar meer over wilt weten, vul dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@rizoomes.nl

Ik heb geprobeerd om rekening te houden met alle foto- en auteursrechten. Mocht je vinden dat ik je toch onvoldoende recht heb gedaan, stuur me dan een mailtje.