Leestijd: 3 minuten
Rizoomes wandert

Welkom op de website van Ed Oomes: Rizoomes. Het platform waarop ik publiceer wat ik leuk en interessant vind en graag met je wil delen. Dat staat allemaal in de hoofdstukken, die je terug kunt vinden in de zwarte balk aan de bovenkant van de pagina. Zo schrijf ik onder andere over veiligheid en crisis, over boeken en over wandelingen. Gewoon kijken naar wat er allemaal gebeurt.

Website Rizoomes heeft Vijf Thema’s

Daarnaast zijn er vijf thema’s op de website terug te vinden. Die gaan als een rizoom dwars door alle onderwerpen heen, maar vormen toch een eenheid op zichzelf. Ik heb ze niet bewust uitgekozen; ze zijn uit zichzelf ontstaan en pas later ontdekt door af en toe eens over je eigen werk te reflecteren.

Waarom deze website Rizoomes?

Ik zocht in 2013 een podium om alles wat in mijn lectoraat Brandweerkunde niet op papier was gezet, toch nog wereldkundig te kunnen maken. Dat werd dus Rizoomes, een website over de brandweer en een beetje crisis. Veel van de blogs gaan dan ook over de brandweer, zeker in het begin.

Al snel ging ik ook over andere onderwerpen schrijven. Vanaf 2017 bijvoorbeeld over wandelen en sinds 2019 ook over muziek en de vijf thema’s.

Wil je contact opnemen met mij? Stuur dan een mail naar: info@rizoomes.nl

Rizoomes over Oomes

Rizoomes is niet mijn werk. Als je daar meer over wilt weten moet je hier klikken, of hier voor een overzicht van alle rampen en crisis waar ik bij betrokken ben geweest, mijn personal canon.

Contact en volgen

Mijn ervaringen deel ik niet alleen via deze website, maar ook via twitter. Kijk eens op @Rizoomes, daar kan je me volgen. Op verzoek geef ik trouwens ook af en toe een training, een workshop of een presentatie. Als je daar meer over wilt weten, vul dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@rizoomes.nl

Ik heb geprobeerd om rekening te houden met alle foto- en auteursrechten. Mocht je vinden dat ik je toch onvoldoende recht heb gedaan, stuur me dan een mailtje.