Leestijd: 2 minuten

Rizoomes doet ook wel eens uitjes zonder wandeling. Naar een museum, of als klapvee bij een TV programma bij het Mediapark in Hilversum. In zeer onregelmatige frequentie verschijnt er hier verslagen van nieuwe uitjes.

Eén van de grootste genoegens in dit leven is misschien wel een lekker bier op een terras na een lange wandeling. Het liefst eentje uit de streek zelf. Dat je ergens bent wezen lopen, de omgeving hebt verkend en bekeken, wie weet zelfs interessante gesprekken hebt gevoerd met mensen die je er tegenkwam. En dan als kers op de appelmoes een streekbier; de smaak van die buurt. Hoe veel mooier kan het zijn?
Sommige belevenissen zijn alleen maar leuk omdat je er achteraf over kunt bloggen. Dan is het eigenlijk te erg wat er gebeurt, maar krijg je door het vooruitzicht van een verhaal toch nog een goed humeur. Zoals de 27e juli, toen wij hadden ingecheckt op de Dinner Train. Een beeldverslag van meer Train dan Dinner.
Met het Mediapark binnen handbereik moet je natuurlijk af en toe in zo’n studio gaan zitten klappen. Klapvee met een dikke doei, de laatste uitzending van Voetbal Inside.
We gingen kijken bij ‘Lachen met Lubach’, een interview met Arjen himself. Het werd een ervaring met een dubbel gevoel. Lubach liet slechts het voorste van zijn tong zien, maar dat was genoeg om na te denken over de rol van de nar in organisaties, in de samenleving misschien zelfs wel. Genoeg voor een blog met mijmeringen over Lachen om de baas met Lubach